Další ročník Rally Show proběhne na letišti již příští víkend, Vy můžete jít zadarmo!

01.06.2014 20:19

Do Hradce Králové míří další ročník Rally Show. Ta se uskuteční o víkendu 7. a 8. června v autodromu CzechRing na letišti ve Festival parku. V programu se tentokrát objevuje i jedna novinka. Tou je demoliční derby automobilů v ringu. V dvou plných dnech nabitých všemi motoristickými lákadly budou dále k vidění třeba historické vozy, kaskadér Pavel Vik nebo velice zajímavá drift show. Největší lákadlo bude samozřejmě samotné rally. Tento rok dorazí třeba Martin Semerád s Mitsubishi Lancer Evo IX, se kterým dorazí třeba i Olga Lounová nebo Karel  Trojan. Se Škodou 130LR se předved Petr Šimurda nebo Emil Triner, Škodu Fabii S2000 zase Martin Vlček.  Samotné startovní pole sčítá hodně přes padesát účinkujících.
Společně s Rally Show bude probíhat i Auto Salon Show. Na závodním okruhu tak budou k vidění nové přední vozy automobilek a dojde i na premiérové představení některých vozů.
Samotný program začíná v sobotu ve čtvrt na deset a končí ve čtyři hodiny odpoledne. V neděli bude program obdobný, začíná se ale v devět, končí v pět hodin odpoledne a navíc bude k vidění finálový závod rallye vozů.
Nebude chybět ani Miss Autosport a k dispozici bude i bohatý doprovodný program.  Vstup do areálu je bočním vchodem z ulice Jana Černého. K letišti se tak můžete dopravit i autobusovou dopravou, a to linkou číslo patnáct.
Více informací a podrobný program naleznete na webu akce - rallyshow.cz.

STAŇTE SE FANOUŠKEM NAŠÍ STRÁNKY NA FACEBOOKU A VYHRAJTE.
FACEBOOK - HRADECKÉ MÍSTO

Soutěž o vstupenky na Rally Show

Soutěž probíhá od této neděle do čtvrtka 5. června do 14:00,